Nieuwe blog

Vanaf vandaag zal mijn blog de titel hebben flower and still life fotografie. Ik heb interesse in verschillende vormen van fotografie maar mijn grote passie zijn toch bloemen en stil levens. Ik zal af en toe een uitstapje maken naar straat en documentaire fotografie, want ik kan het niet laten natuurlijk. Ik hoop zo op een leuke manier vast te leggen waar ik van hou en wat mij blij maakt. Het zal in ieder geval een hele kleurrijke blog worden.

dahliaengland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s